JOE FM

mei 11

1  comments

Joe FM Truus Druyts

“TRUUS!”

Elke zondagavond van 8 tot 11 PM

Op JOE fm

Het is ronduit fenomenaal heerlijk om elke week me te mogen onderdompelen in een wereld van greatest hits.
Op meest fijne radiozender ooit.
Met heerlijke collega’s.

En daar zit ik dan. Van 8 tot 11.
Handen strak aan het mengpaneel in de studio.
Genieten van de hits die ik op je mag loslaten.
De mails en smsjes zien binnenkomen en beantwoorden.

En het is ook een programma dat er echt is voor jou en jouw geluk.

Alle kanalen staan open.
Je kan me een smsje sturen via 6622 als ik in de studio ben.
Mailen kan altijd naar truus@joe.be
En elke zondag tussen 7 en 8, een uurtje voor ik de JOE fm studio in kruip, zet ik een hint naar de powertool van de week op mijn publieke Facebookpagina.
Daar  zet ik ook meteen , tijdens de show, de link naar de cursus, het boek of de film die ik voor je bij heb in de uitzending.

Wat zit er in het programma?

Greatest Hits. Laat dat duidelijk zijn. De perfecte soundtrack bij jouw zondagavond!
De nummers die je hart wat harder laten bonzen, die je luidkeels kan meezingen, die een bijzondere betekenis voor je hebben.

En wat nog?

Elke zondag maak ik plaats voor je feedback over de powertool van de vorige week.
Wat is dat met die powertools?
Wel. Het zijn kleine opdrachtjes, vragen, schrijfoefeningen die belachelijk simpel en laagdrempelig lijken, maar met een gigantische impact als je toepast en meeneemt doorheen je dag. Je krijgt tussen 10 en 11 een nieuwe powertool mee. En het weekend er op, ben ik er voor je als je er vragen over hebt, of feedback hebt.
Er is plaats voor jouw succesverhalen! Jouw verhaal is belangrijk. Je hebt werkelijk geen idee hoeveel impact jij hebt met je verhaal , als je het deelt op nationale radio. Uit ervaring weet ik dat er ergens iemand jouw boodschap hoort en denkt: “ misschien kan het dan ook voor mij..”

Je kan via mij groetjes delen, boodschappen doorgeven en het van de daken schreeuwen.

Tussen 9 en 10 zetten we de schijnwerpers op de liefde.
Als je me je mooiste liefdesverhaal stuurt ( truus@joe.be) en je vertelt er bij wat jullie favoriet plaat aller tijd is, dan maak ik voor jullie een magisch moment op antenne.

Er is ook de vraag van het hart. Waar loop je tegenaan in de liefde? Wat zie je niet helder en waar wil je hulp bij? Samen met jou kijk ik naar welke vragen je misschien nog niet stede aan jezelf en zoeken we naar een nieuwe manier om naar het probleem te kijken.
Uiteraard is je probleem niet opgelost op ene paar minuutjes. Maar misschien kunnen we samen een start maken.
Daarbij geef ik uitdrukkelijk mee dat ik geen arts ben, psycholoog, psychiater of therapeut. Je bent zelf verantwoordelijk over jouw leven, maar ik wil je wel graag suggesties delen hoe ik er naar kijk, als coach.

Elk weekend vertel ik ook over een boek, cursus, film of persoon die je kan inspireren. De link daarvan zet ik meteen op mijn publieke Facebookpagina, zoadt je alle info bij de hand hebt.

Van 10 tot 11 beleef je het uur van de powertool op JOEfm. En geef ik je iets nieuws om je tanden in te zetten in de week die volgt.

Waarom?

Als je af en toe naar het nieuws kijkt, als je zo nu en dan eens echt op iets als FB rondsnolt, dan kan het je niet ontgaan: er zijn behoorlijk veel mensen op zoek, ze zijn ongelukkig, zien het niet meer.
Ik ben er van overtuigd als we allemaal , ieder voor zich, doen wat we kunnen, dat we daar dan echt een antwoord op kunnen bieden, dat er veel te doen is in het actief aanbieden en vooral voorleven van tools van geluk.
“ Dit heeft voor mij gewerkt, ik deel het graag met jou”

Hoe maak je geluk?
Hoe doe je dat?
Hoe bouw je een gelukkig leven?
Hoe maak je gebruik van je denken, op een constructieve manier?

En dat is mijn persoonlijke wens en ambitie
Daar aan meewerken

Is dat enig zaligmakend? Neen zeker niet
Maar als ik weet dat ik doe wat ik kan doen, en verschil kan maken ,zelfs als is het maar voor eentje die ik niet ken, dat ik dan beter kan slapen.
Door het beste van wat ik kan, aan te bieden.
En zondagavond is daar een onderdeel van: tools ,die belachelijk simpel en laagdrempelig lijken, maar met een gigantische impact als je toepast en meeneemt doorheen je dag.
Het zijn de tool s die ik doorgeef elk jaar aan een nieuwe groep kansarme vrouwen, kwetsbaar, beschadigd , en die zetten ze om in een nieuw leven. In een verbluffend korte tijd ontsnappen die zo aan hun kansarmoede.

Het werkt

Talenten

We gaan ook  aan de slag met academisch succes en succes als entrepreneur. Daar zijn ontzettend veel cursussen over, boeken, noem maar op, … maar wat ben je daar mee als dat niet gaat leven, als dat niet mag doorsijpelen naar de doordeweekse dinsdag, als we krampachtig het woord bescheidenheid naar voor blijven schuiven als een excuus om grandioos een burka over al onze talenten te trekken.

Want bedenk even:
Als je een loodgieter in huis haalt, of een garagist ,een bakker,… dan wil je de beste in zijn  of haar vak.
Hoe kan je dat weten als  die mens er nooit voor mag gaan staan, voor zijn talent?
En hoe kan jij ooit fatsoenlijk betaald worden voor jouw talenten op je werk, als we het er nooit over mogen hebben?
Om dan nog maar te zwijgen over waar onze kinderen het voorbeeld vandaan moeten halen om hun talenten straks in de wereld te zeten. Ze gaan naar sportschool, academie, turnclub, muziekschool. En uiteindelijk doen kinderen niet wat we zeggen. Ze doen wat wij doen. En dus kijken ze ook naar jou: wat doe jij met je talenten? Hoe ga jij daarmee om en hoe zet jij ze in de wereld.

Zondagavond op Joe is een plek om te bouwen aan je geluk, aan de allerbeste versie van jezelf, aan een retestrakke nieuwe blik op jou en al je talenten.

Een handleiding bij jouw persoonlijke allergelukkigste leven.

Welkom op zondag, JOEfm van 8 tot 11 PM

About the author

Truus Druyts


Tags


You may also like

PRAKTISCH GESCHOOLD

PRAKTISCH GESCHOOLD

Masterclass pitchen voor auteurs

Masterclass pitchen voor auteurs
  • Tom Van Poucke schreef:

    Truus, bedankt voor de vele mooie muziek en toelichting bij de diverse topics die je uitdiepte op zondagavond. Je zette me meerdere keren aan om bepaalde zaken op een andere manier te bekijken, top was dit. Op zondagavond bereid ik meestal de volgende week voor met jou muziek op de achtergrond wat het werk aangenamer maakte. Veel succes in je nieuwe job. Het gaat je goed !

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Graag meer tips? Schrijf je hier in!

    >