Gratis E-course ( tijdelijk) : spreken voor publiek

De wereld staat op zijn kop. De kans is groot dat jij, net als ik, heel veel van de gebeurtenissen en de verplichtingen die er bij komen, gewoon moet ondergaan. Sommige dingen zijn logisch en getuigen van gezond verstand en van signalen zenden : hey , ik geef om jou en om je welzijn.  Dat is nodig en belangrijk.  Er zijn zoveel mensen ( en hun bron van inkomsten) die uit de boot vallen.

 

En ik geef toe: er zijn beslissingen waar ik mijn kippen-verstandje niet omheen geplooid krijg. Als ik er een rechte lijn in probeer te trekken lijkt het meer op “ verbind de puntjes tot je een leuke tekening krijgt”. Ik heb vrienden in de sport, de verzorging, de horeca, de zorg, in de evenementensector, in het onderwijs. In leidinggevende posities, met een eigen zaak, gepensioneerd, in risicogroepen. Voor elk van ons is het een compleet ander verhaal.

 

Maar het blijft dezelfde storm waar we samen in zitten.

 

Er zijn dingen die voor ons allemaal gelijk zijn: ons verlangen naar liefde & geluk, naar gezondheid, naar vervulling. Dat is universeel.

 

En geen enkele storm blijft ooit duren.

 

In tijden als deze kijk ik naar wat ons verbindt met elkaar. En hoe we de verbinding kunnen versterken. Dan kijk ik naar wat ik wél in handen heb, waar ik wel verschil kan maken.

 

Terug naar de tekentafel met mezelf: dit is wat ik doe en wat ik kan betekenen. Dit is het kader waarbinnen het kan. En dan maak ik een plan. Waar heb ik nu tijd voor , waar ik anders geen tijd voor heb? Wat kan ik nu leren, wat ik straks wil (moet) kunnen aan het einde van de storm?

 

Al onze communicatie verloopt achter een scherm, op afstand of van achter een mondmasker. Dat wil zeggen dat 2 dingen ontzettend veel belangrijker worden: hoe we ons uitdrukken met ons lichaam( wat dan moet nu luider meepraten) en hoe we ons uitdrukken met onze woorden, met een schermpje er tussen en een camera op ons gericht ( of het nu is om met de kinderen contact te houden of in je online meetings).

 

Laat dat nu net dingen zijn waar ik wel een en ander of kan delen.

En waar ik ook wat over wil delen.

 

Ik heb een gratis e-course voor je gemaakt met tips om met meer zelfvertrouwen te spreken, tips voor je lichaamstaal en voor je ademhaling. Allemaal inzetbaar voor je online-leven.

 

Met een klik ben je er

Je hebt een hele week om de filmpjes te bekijken.

 

 

Zo. Ik hoop dat je geniet van de gratis e-course! Ik duik hier weer in de laatste voorbereidingen van mijn kerst-actie. Nog een paar dagen en ik zet de deuren open naar het jaarlijkse traject en daar kijk ik zo naar uit: iets wat we samen kunnen doen! Waar ik je hand kan pakken en je meenemen in het mooiste wat ik zelf mocht leren op mijn pad in radio en TV.

 

Zorg goed voor jezelf!

 

 

Dit is de link naar de gratis cursus.

E-course spreken

 

 

Liefs

Truus

 

PS Het is nagelnieuw materiaal, want ik nog niet eerder deelde. Dus bekijk het zolang het kan…

 

PS2

Aan deze kant is het verder alle hens aan dek, want ik maak me klaar voor het online spreken traject , dat opent binnen een paar dagen. Dat doe ik maar 1 keer per jaar. Dus hou het hier in de gaten als je er meer over wil weten.

About the author

Truus Druyts


Tags


You may also like

PRAKTISCH GESCHOOLD

PRAKTISCH GESCHOOLD

Masterclass pitchen voor auteurs

Masterclass pitchen voor auteurs
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Graag meer tips? Schrijf je hier in!

>