Als mijn hersenen een spier waren, waren ze nu stijf.

maart 17

0  comments

“Het is belangrijk om jezelf ook nieuwe ervaringen cadeau te doen” , zegt coach Brendon Burchard me in zijn filmpje. Hij kijkt me doordringend aan en drukt me op het hart dat het ook een essentieel onderdeel is van een gelukkig leven.

 

En toegegeven: een mens moet net iets creatiever zijn deze dagen, nu de hele horeca- , cultuur- en evenementensector nog hermetisch op slot is. Dus als jij tot die sectoren behoort, weet dat ik uitkijk naar het moment dat ik mijn zonnebril op het tafeltje van je terras mag leggen en de menukaart hongerig mag overlopen. Waar ik mijn stramme nek en schouders weer door je mag laten loswerken met oefeningen, sauna of massage. Waar ik me eindeloos mag vergapen aan schilderijen en beelden van de grote meesters en me mag verliezen in live muziek die me kippenvel geeft en tranen in mijn ogen.

 

Wat wel kan, is nieuwe dingen leren. Helemaal geweldig vind ik dat. Daar ben ik hongerig naar en gulzig in. Maar blijkbaar had ik dat net een beetje te luid geroepen.

 

De telefoon begaf het, de studenten waar ik gastdocent voor ben wilden een nieuw platform exploreren voor het lesgeven, en ik werd meer dan uitgenodigd om deel te nemen aan een explosief groeiend platform op social media – Clubhouse – waar ik mijn diepe passie als radiomaker kan beleven en op een heel vrije manier mijn kennis kan delen.

 

Ik denk dat ik in mijn eentje , afgelopen week, de hele tutorial-industrie heb rechtgehouden.

 

Mijn hemel! Wat was dat veel.

Dingen die ik mezelf eindeloos heb gezegd deze week:

“Blijf ademen.

Informeer je op voorhand.

Bereid je installatie voor waar dat kan ( als je een nieuw account moet aanmaken en zo)

Bekijk elk nieuw scherm rustig tijdens de installatie- het wijst zich vaak wel uit.

Zoek het meest rustige en uitgebreide “how to” filmpje op Youtube en volg het stap voor stap”

 

Om maar te zeggen dat je me voortaan ook kan vinden op Discord en Clubhouse.

 

Is dat iets wat jij spannend vindt? Of draai je daar je hand niet voor om?

De ene gaat in paniek als er plots iemand voor de deur staat, de andere loopt leeg op een wasmachine die stuk is of een printer die er een eigen mening op nahoudt en nog iemand anders loopt mentaal vast bij computerprogramma’s installeren.

 

En jij?

 

About the author

Truus Druyts


Tags


You may also like

PRAKTISCH GESCHOOLD

PRAKTISCH GESCHOOLD

Masterclass pitchen voor auteurs

Masterclass pitchen voor auteurs
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Graag meer tips? Schrijf je hier in!

>