TRUUS !WAAR IK ZELF FAN VAN BEN

​INSPIRATIE
HEART-MIND-SOUL

Grafisch


Regelmatig ben ik bezig met wat vormgeving: voor mijn site (die ik zelf heb gebouwd) voor mijn slides of mijn cursusmateriaal. En daar ben ik eigenlijk behoorlijk eigenzinnig en precies in. Dus maar al te blij met een heerlijke set icoontjes die ik tegenkwam. Ik weet het: op zich niks bijzonders,

maar soms zijn het echt de kleine dingen die het m doen...

dit is de link.


Model


Voor mijn cursussen heb ik ook specifieke vormgeving nodig. Het midel van een vortex of een torus, krijg ik zelf vectormatig niet geschetst. Gelukkig zijn er experts die dat wel kunnen. De vortex en bij uitbreiding: de torus zijn de vromen van de energievelden die ons overal onzichtbaar omringen. Of het nu gaat om elektromagnetische velden, tornado's, draaikolken, ... het is een oervorm. En het is ook de onderliggende vorm die ik gebruik om uit te leggen hoe we groeien, bewegen, evolueren met ons bewustzijn. Het grafisch materiaal vond ik op deze site...


dit is de link.
KANTOOR


Truus Druyts

Mastenlaan 17

BE-2460 Kasterlee


E: team@Truus.solutions


BTW (KVK): BE 0457 818 818

O2 BVBA

© Truus Druyts- websupport: Lamper Design - fotografie: Studioworks.be

>