Gratis E-course Spreken voor publiek 

Sessie 2

SESSIE 2

BODYLANGUAGE


Waar blijf ik met mijn handen?

Dat leg ik je graag uit in een paar snelle stappen. Ik geef je ook meteen het inzicht waardoor je meteen op de juiste manier je bodylanguage aanstuurt, zodat je een krachtige, natuurlijke en warme uitstraling hebt op het podium.

Je leert charismatisch en authentiek bewegen , 

zodat je lichaam je verhaal ondersteunt.

SESSIE #1
SESSIE #3
SESSIE #4

En? Wat denk je?

feedback van cursisten:

Als je wacht op een teken: dit is het.


Het gevoel "er klaar voor te zijn" heb je nooit van tevoren.

Vaak is het pas achteraf dat de puzzelstukken in elkaar passen.

Waar je zegt: "Nu weet ik waarom het toen het perfecte moment was..."


Lies Van Campenhout

ondernemer

Duidelijk en overzichtelijk, leerrijk en efficiënt.

Duidelijk en overzichtelijk, leerrijk en efficiënt.Zoveel info/leerstof/kennis en expertise kan heel snel te zwaar worden, maar dat los jij op door de manier waarop jij het brengt.De filmpjes zijn kort en krachtig. De essentie wordt gedeeld met de nodige uitleg die jou prikkelt om er zelf mee aan de slag te gaan. Geen grote omwegen meer om “to the point” te komen, heerlijk!Ook de mogelijkheid tot het downloaden van de PDF is handig als je de geschreven versie van de sessie nog eens wil nalezen.Door jouw humor blijft deze cursus ook leuk en luchtig, wat het zo fijn maakt om deze te volgen.Jouw taal is helder, jouw passie is voelbaar en dat maakt het van begin tot einde zo boeiend.

Bea Princen

Wintmolders BV

Dit zou elke multinational moeten kennen!


VOKA

Kamer van koophandel

100% van de personen die de mediatraining volgden, zouden het aanbevelen

– je wordt aangezet tot nadenken
– super goed gegeven
– inhoud en dynamiek van Truus zijn geweldig. Haar energie is inspirerend

Françoise Verhoef

Ondernemer

Diepgaande kennis

Ik verwachte technieken en theoretische kaders en die heb ik volop gekregen. Het grootste cadeau zat echter in de diepgaande kennis en oefeningen die ze heeft om “de mens achter de spreker” tot bloei te laten komen

Werken met Truus is een feest! Haar \'go for it\' energie, haar uitstraling en ongekend vakmanschap maken haar voor mij tot een \'top of the bill\' trainer en coach op het gebied van Spreken voor Publiek. Ze is zeer genereus in het delen van al haar ervaring, kennis en kunde en doet dit met veel humor en aansprekende voorbeelden.
Deze training was voor mij zoveel meer dan een training Spreken voor Publiek! Door de inhoud werd ik \'gedwongen\' opnieuw na te denken over mijn toekomst en waar ik op wil focussen de komende jaren. Er is ergens een knop om gegaan en ik weet nu zeker dat ik de ingeslagen weg ga vervolgen.

Ik wist zeker dat deze training door jou mij een stap verder zou helpen met het opruimen van blokkades die in de weg stonden naar mijn schrijversleven. Het voelde zo! Dus niet alleen voor de inhoud van de training maar meer om de persoon die jij bent: onverschrokken, direct en ook gevoelig. Zo ervaar ik jou althans. En jij straalt kwaliteit en positiviteit uit.

Dank dat je zo eerlijk tegen mij was en dank voor alle alle kennis die je hebt gedeeld en alle inspiratie. Als jij op het scherm komt, gaat het licht schijnen! Je bent een topper Truus!

Petra Scherpenhuizen

trainer - coach- auteur

O2 BV

   |  PRIVACY   |   DISCLAIMER   |   CONTACT

>