Motivational Sleeping 

Beter slapen. Krachtig wakker.

10 meditaties om rustig te slapen 

en gemotiveerd wakker te worden.

Het einde van de dungesneden kipfilets onder je ogen.

Eindelijk weer beter slapen. En krachtig wakker worden.

Ogen roodomrand. Beetje bleek. Moe.
Dat is steevast wat ik zie tegenover me op het scherm, tijdens de coachingsessies nu.

“Mijn kinderen zijn thuis, ze lopen de muren op. Ik weet niet meer hoe ik ze moet bezig houden. Ik heb zorgen en wil hen er niet mee belasten. Slapen doe ik niet: de gedachten blijven maar rondmalen in mijn hoofd. Moe sta ik op en dan zit het er tegen. Ik weet het niet meer…”

“Nu moet ik het doen: beste ideeën leveren, er staan. Maar het lukt niet. Ik sta te dansen op een vloer van paniek, als ondernemer. Mijn hoofd zit zo vol dat er geen zinnig idee nog uit komt. Moe? Nee, daar ben ik voorbij. Ik voel me kapot stilaan.”

“ Truus, ik ben bang. De hele dag. Het is het eerste wat ik voel als ik wakker word. Kan het niet afschudden. Kortaf. Slecht gezind. Gedeprimeerd: dit kan ik niet aan…”

Herkenbaar?

Tijd om wat anders te proberen.

Het gaat zo: jij installeert je lekker in je bed. En ik doe de rest. Met deze meditaties. 

Anja T

Deed deugd! Ik blijf het gebruiken...

De eerste dag viel ik al in slaap tijdens het stuk in het bos op het pad(dit is het laatste wat ik me er kan van herinneren) Gisterenavond terug geprobeerd.
Kheb sinds lang niet zo goed meer geslapen als vannacht! Deed deugd.
Alvast bedankt en ik blijf het gebruiken
Groetjes Anja

Shana S

Het is echt een geschenk in deze tijden

Ik had de meditatie opgezet en ik weet niet meer wanneer die is uitgevallen. Ik heb het einde niet meer meegemaakt en zo hoort een efficiënte meditatie te zijn! Dus alle lof!
Vanuit het verleden heb ik net als velen al een voorliefde voor jouw rustgevend stemgeluid, dus dat is een absolute bonus om die er dan bij cadeau te krijgen.
Dat je dit niet eerder bent gaan doen? Het werkt! Het is echt een geschenk in deze tijden.

Ilse vd B

Meer ontspannen meer zelfvertrouwen

Sinds ik ze gebruik om in slaap te vallen, word ik s'ochtens op een meer aangename manier wakker. Mijn hoofd is een heel stuk minder gevuld met zorgen of andere gedachten.
De eerste ochtend nadien waren er niet meteen negatieve gedachten die door me heen gingen na het wakker worden.
De ochtenden daarna werd ik telkens meer opgewekt wakker en lijk ik ook een stuk meer ontspannen en relax, waarvoor dank!
Ik ga vrolijker, meer ontspannen en met meer zelfvertrouwen door de dagen.

Hoe werkt het?

Wel eigenlijk: ik doe vooral het werk.
Heerlijk ontspannen, bouwen aan jezelf en je mindset, lekker slapen.

jij slaapt. En ik doe het werk voor je.

Je kruipt in bed.

Installeer je lekker en zet de meditatie aan.
We starten met je te nestelen en wat heel eenvoudige instructies om je te ontspannen.

Je dommelt lekker in

Laat maar opstaan, die meditatie, en laat mij je maar in slaap praten. Met mijn stem neem ik  je mee op een heel relaxte wandeling.

Je slaapt lekker verder

En ondertussen doe ik een praatje met je innerlijke saboteur en giet ik je vol met motivatie terwijl jij slaapt.

10 X Motivational sleeping

Kies waar jij behoefte aan hebt en ik ga aan het werk voor je, terwijl jij lekker slaapt.

Ontdek hieronder de 10 thema's.

Los te koop of

doe je voordeel met de aanschaf van de hele bundel.

Maar als Breeker mag je er zo van genieten. Cadeautje!


1

Zelfvertrouwen

Na de relaxatieoefeningen, neem ik je mee naar Italië. Je staat op het terras van een schitterend hotel en ziet een schip uit de haven vertrekken, naar zee.

In het tweede deel, terwijl jij rustig slaapt, ben je op een bankje in het park. Je ontvangt "het boek van je gedachten". Je wist alle woorden uit die je ooit pijn deden en vervangt ze door nieuwe krachtige woorden en ideeën over jezelf en de wereld.

Ideaal als je de stemmen uit het verleden niet kan vergeten en negatief denkt over jezelf.

2

4 Poorten

De relaxatieoefeningen worden gevolgd door een avondwandeling en een prachtig plekje naast de rivier waar je kijkt naar een kano die langs vaart.

In deel twee, als jij slaapt, maak je 4 grote poorten weer open op je pad. Je bent perfect zoals je bent, je mag zowel succes als liefde hebben ( bye bye schuldgevoel), je bent een geschenk en vol talent, jij mag je volle talent ook echt ontplooien

Is eigenwaarde je tere plek en durf je je plek niet in te nemen? Dan is deze voor jou.

3

Plannen en Organiseren

We doen samen de relaxatieoefeningen. Daarna maak je een tocht op de rustige rivieren van Indië, op een houten luxeboot.

Deel twee neemt je mee naar een schitterend bureau, wat je terug in je leiderschap zet. De planner die daar ligt is van jou en brengt helderheid, structuur, overzicht en een plan voor de 8 grote gebieden van je leven.

Oh er moet zoveel tegelijk. Als je je overweldigd voelt en graag in actie wil komen.

4

Geluk en genieten

Na de relaxatieoefeningen, mag je verder in slaap vallen aan de rand van een meer in Canada. Met de Rocky mountains in de verte en een adelaar die overvliegt.

In het tweede deel, terwijl jij rustig slaapt, mag jij het Huis van je Leven opnieuw vullen met Geluk. Elke kamer staat symbool voor een aspect van je bestaan en jij geeft jezelf weer de toestemming, de ruimte en het plan voor geluk en genieten.

Als je het niet helder hebt, kan je het niet bereiken. En dat geldt ook voor geluk.

5

Je relatie met Geld

De relaxatieoefeningen worden gevolgd door lekker nagenieten in de zentuin van een Wellness, je eigen privé paradijs. Onder de bloesemende boom mag je in slaap vallen.

In deel twee, als jij slaapt, en ga je een nieuwe band bouwen met geld, zodat je je hart al die mooie dingen waar het van droomt ook echt in de wereld kan zetten. 

Eigenwaarde, je prijs durven vragen, overvloed durven omhelzen en toestaan in je leven

6

Veiligheid en vertrouwen

We doen samen de relaxatieoefeningen. Je bent aan het stand in een kleine duinpan op een zonnige dag. En daar kijk je naar de zee en de wolken.

In deel twee word je terug de regisseur van je leven. Je leven is een videowand en jij mag alle schermen vullen met liefde, vertrouwen en veiligheid. In jezelf en in jouw wereld.

Moedeloos of opgejaagd? Eindeloos tobben over dingen van vroeger?

7

Talent

Na de relaxatieoefeningen, krijg je een plaatsje in de loungezetels bij de open haard. Valavond in een mooie houten bergchalet. 

In het tweede deel, terwijl jij rustig slaapt, kom je in je eigen grot van Ali Baba, waar je al te talenten in ere mag herstellen, je helemaal weer mag opladen. Je kennis, je energie, je overvloed. Alles ligt op je te wachten om je op te laden.

Tijd om je onontgonnen vermogens te activeren en je levensenergie vol te beleven.

8

Je droomhuis

Na de relaxatieoefeningen kruip je in de huid van een meeuw en gaan we vliegen langs de kust, over de dijk, voorbij de strandhuisjes tot over de duinen.

In deel twee, als jij slaapt, geef je jezelf de ruimte om je open te stellen voor je droomhuis. Zonder weerstand, zonder oordeel, zonder limiterende overtuigingen. 

Hoe zou het zijn, als je wat meer kon geloven dat je écht mooie dingen mag hebben?

9

De Manifesteermachine

Eerst de relaxatieoefeningen en daarna ga je op een slee door Lapland en zie je het noorderlicht.

In deel twee stap je de loods in waar jouw manifesteermachine op je wacht. Na een onderhoudsbeurt is het tijd om de machine weer op volle toeren te laten draaien, je bestellingen te doen en met nieuw vertrouwen geloven in je mogelijkheden om geluk te hebben, meevallers, en goeie plannen waar bij de wind meezit om ze uit te voeren.

Als je twijfelt of geluk wel voor jou is en je voelt alsof het nooit meezit.

10

De Blockbuster

We doen samen de relaxatieoefeningen. Daarna een boswandeling die uitkomt aan een idyllisch beekje.

In deel twee nodig je je onschuld uit. Samen herteken je je verleden en je toekomst. Teug samenvallen mat jezelf. Je loshaken van je verleden en daardoor meer ruimte en liefde creëren voor de best mogelijke toekomst. De Blockbuster © in je slaap.


Zelfsabotage elimineren terwijl je slaapt. 

KEUZESTRESS?

Doe de quiz en ontdek meteen ook je Succes-Archetype

Wow!

Greet J ging nog een stapje verder. Ze was erg nieuwsgierig en is gaan slapen met haar Fitbit. Meten is weten, toch?

Ze vertelde me bovendien dat ze de meditatie op repeat zet. Dus aanzetten, lekker inslapen en ik giet je een hele nacht voor liefde, relaxatie en motivatie. Dit was het resultaat...Zo gaaf om te zien! En uiteraard ieder mens is anders, dit is geen medische tool en ik ben geen arts. Het zijn meditaties.  Dit is wat het met haar doet, haar getuigenis: 

ZONDER

MET

Hier kan je me volgen

Over Truus Druyts

De expert op het gebied van public speaking. Ze volgde de meest veeleisende acteeropleiding, sprak in binnen- en buitenland voor zalen tot 10.000 mensen. Ze had hoofdrollen in de meest bekeken Belgische series, Wittekerke en Spoed, en heeft 22 jaar ervaring als coach.

Truus Presenteerde het radioprogramma "Onrust" op Studio Brussel, BE, en Heartbeats op JOE. Totaal dus 15 jaar een eigen programma op nationale radio. 

"Er nog zijn maar wreed weinig Vlaamstalige meditaties op de markt en met die bom van een stem van jou..." Griet D

"Vanuit het verleden heb ik net als velen al een voorliefde voor jouw rustgevend stemgeluid, dus dat is een absolute bonus om die er dan bij cadeau te krijgen." Shana S

"De ontspanning van jouw stem en een bepaalde rust die je in je stem bij je draagt zorgt voor een rust in mijn lichaam en hoofd." Silke.

Zelfvertrouwen graag!

De gratis motivational sleeping die ik als eerste de wereld in stuurde, was er vooral om je te doen ontspannen en met een beter gevoel weer op te staan. Achteraf vroeg ik: wat zou je nog meer willen? De antwoorden lieten niet lang op zich wachten. Zelfvertrouwen! Actie ondernemen, organiseren, me veiliger voelen...

En hop: 10 nieuwe motivational sleepings.


Los te koop of in een pakket.

Miet T

Als een warm dekentje


Bedankt voor je motivational sleeping.
Het is zalig en ik heb er veel aan, groot applaus voor je! Je stem als een warm dekentje ?

Kim B

Helpt super in deze crisis

Op aanbevelen van een vriendin heb ik dit gedaan.
Elke avond zet ik de meditatie op. Na een kleine 5 tot soms 10 minuten ben ik al helemaal weg en het goede is, ik val niet alleen sneller in slaap, ook word ik tussendoor niet meer wakker tot de wekker af gaat.
Het is een wonder en helpt me super goed in deze crisis tijden.
Dankjewel!

Elke S

Ik weet niet hoe je het doet maar...

Ik zag het berichtje op je Facebook pagina met de link van de motivational sleeping.
nee meditatie gedoe is niets voor mij.
naar mate dat de tijd verder ging merkte ik dat ik wel rustiger werd.
De tweede nacht ging het eigenlijk veel beter, ik voelde me niet meer ongemakkelijk, Ik ben ergens half verwegen gewoon in slaap gevallen.
Werd smorgens ook mega happy wakker boordevol energie.
Ik weet dus niet hoe je het doet, maar ik, die eigenlijk altijd heel sceptisch tegen meditatie aankeek heb je kunnen meeslepen en kunnen overtuigen dat het ook echt kan helpen.

Silke S

Rust in lichaam en hoofd

Meteen had ik het gevoel; dit gaat mij helpen met makkelijker inslapen en ontspannen terwijl ik toch bezig met mezelf! De ultieme mix! Ik merk dat als ik jouw motivational sleeping aanzet dat ik ontspan en sneller in slaap val. En de volgende ochtend opsta met een soort boost en denk; dit is mijn dag!
Ik heb dit vroeger ook wel gedaan toen je op zondagavond nog op Joe presenteerde! Ontspanning van jouw stem en een bepaalde rust die je in je stem bij je draagt zorgt voor een rust in mijn lichaam en hoofd.

Romy

Fantastisch

Waar zal ik beginnen...De meditatie was samengevat in één woord: Fantastisch. Heb het wel drie nachten op rij moeten afspelen om het helemaal uitgeluisterd te krijgen. Eigenlijk is dat een soort klein wonder aangezien ik normaal uren wakker lig. Dus Truus, echt chapeau, u heeft dat immens goed aangepakt. De zachte achtergrondmuziek in combinatie met de perfecte woorden maakte het echt tot een mooi geheel.

Motivational Sleeping

 Beter slapen. Krachtig wakker.

10 meditaties om rustig te slapen en gemotiveerd wakker te worden.

Het hele pakket voor de actieprijs van 170€    127€.


KANTOOR


Truus Druyts

Mastenlaan 17

BE-2460 Kasterlee


E: team@Truus.solutions


BTW (KVK): BE 0457 818 818

O2 BVBA

© Truus Druyts- websupport: Lamper Design - fotografie: Studioworks.be

>