Turbulent Gelukkig

Met een warm hart en een helder hoofd de wereld in.

Je leeft mee met het nieuws. En gelukkig ook steeds meer met jezelf.

En dat is vaak een dilemma.

Hoe meer je weet, hoe meer het onder je huid kruipt. En hoe rijm je dat dan met geluk, met al wat je ondertussen leerde op je spirituele reis en je persoonlijke groei? Eens te meer is het belangrijk om met een warm hart te kijken naar de wereld om ons heen en tegelijk zijn sommige dingen gewoon echt moeilijk te verteren. Want al wat je weet kan je (nog) niet toepassen, en al wat je raakt kan je niet zomaar oplossen. Hoe zorg je dat met een warm hart en een helder hoofd de wereld in kan stappen? 

TURBULENT GELUKKIG

Lekkerder in het centrum.
van jezelf en van jouw wereld.

zowel ondanks als dankzij wat er om je heen gebeurt.

Het nieuws en je rugzak

Waarom kan net het nieuws een goeie tool zijn om je rugzak leeg te laden? En hoe pak je dat aan? Ik breng graag tools voor je mee.

De wereld en je lijf

Wat je weet en wat je voelt weer op een lijn brengen. Zodat je zelfvertrouwen weer kan groeien en je geluksbarometer beter weer aangeeft.

Je empathie en je geluk

Ontdek een paar manieren om de schijnbare tegenstelling tussen jouw geluk en dat van een ander op te lossen. Een paar essentiële vragen die jammerlijk onbeantwoord bleven, brengen je daar


Nieuws-stress 


Natuurlijk wil ik weten

wat er gebeurt om me heen, in de wereld. 

Natuurlijk wil ik onrecht oplossen.


Maar hoe meer ik weet, hoe meer het me verlamt.


Daar zit je. Na een volle dag het beste geven van jezelf. Toch even ontspannen. Even voor de TV, even op social media, even...

Meteen word je ondergedompeld in een wereld vol onrecht en spanning. En dat is ook voelbaar in je lijf. Je slaapt slecht, droomt heftig en je lontje is kort.

En dat is net niet wat je wil! Je hebt behoorlijk geïnvesteerd in persoonlijke groei, bewustwording. Je zoekt actief naar manieren om jouw impact en voetafdruk te verkleinen. Je wil zelf ook op zoek naar de kritische stem, het andere geluid om een vollediger beeld te krijgen en soeverein te kunnen denken.

En in heel dat pad voel je je geluk leeglopen als een warm bad met een lekkende stop. Met kippenvel op je hart en de knieën van je meest krachtige intenties, pijnlijk koud uitstekend boven het warme water van de wereld waarvan je ziel droomt.

Dit kan toch niet, denk je. Dit moet toch anders? 

Je doet je oefeningen met vernieuwde kracht. Leest nog meer. Smijt je. Maar de spanning binnenin blijft frustrerend hoog.

In de supermarkt verlies je je geduld. Je reactie is feller dan je zou willen als iemand je de pas afsnijdt in het verkeer. 

Hoe dan? Hoe hou ik me gecenterd terwijl ik die nieuwe info opneem? Hoe ga ik met de wereld om zonder mijn rugzak er zo vol mee te proppen dat er geen ruimte meer is voor geluk? Of voor mezelf. Of voor de mensen om me heen, die ik het liefste zie.

Herkenbaar? Dan is deze workshop voor jou.


Workshop

Turbulent Gelukkig

3 DECEMBER - 15:00U


Zenfit.be -Sint Adriaanstraat 121- 3150 Haacht BE


Tickets: 30€ pp

Inbegrepen: een koffie/thee

maximum deelnemers: 30 personen.


Deuren: 14:30 u

eind 18:00


Evy Macquoy

Equina

Vol Vertrouwen. Shiatsu voor de ziel.

Na de sessies  stond ik ineens weer met beiden benen op de grond, in het hier en nu, vol in het echte leven.
De ijlheid die ik al jaren voelde, was ineens weg.

Tijdens mijn workshop kon ik met zo veel meer rust en vertrouwen spreken. Dat resulteerde in een mooi aantal inschrijvingen.

Zeker even belangrijk was het dat ik de feedback kreeg dat ik straalde. En zo voelde ik me ook.
De angst is weg. Op het einde van de workshop kon ik een van de cursisten, een vrouw die ik nooit eerder zag, spontaan en met heel mijn hart omhelzen. Het is heerlijk om me zo veel makkelijker met mensen te kunnen verbinden.

Ik weet niet alleen dat het goed komt, ik kan het ook echt voelen. Vol vertrouwen.

Dank je wel.
Wat je doet is echt Shiatsu voor de ziel…

Bart van den Belt

Directeur Businesscoach NL &

Zakelijk Succes Academie

Truus is een absolute topcoach voor sprekers

Truus wist direct de essentie te pakken om meer impact te kunnen maken on stage. Ze is direct, to the point en daagt je uit om meer te 'zijn' en van daaruit meer te geven. Daarnaast is ze een warme persoonlijkheid en enorm fijn om mee te werken. Aanrader als je in korte tijd grote stappen wil maken in je performance.

Kim Bogaerts

Schoonmaak Kempen BV

finaliste beloftevolle onderneemster vh jaar

Je hebt mijn wereld mooier gemaakt

Dankjewel Truus voor al je liefde die je hebt getoond en het geluk dat je voor mij hebt gespiegeld. Door mijn be strong – to please gedrag zie ik niet altijd of erken ik niet altijd mijn eigen gevoelens… dankjewel oprecht dat je mijn wereld mooier hebt gemaakt.

Wendy Dekerf

Professional in opleiding

Ik zou nooit staan waar ik nu sta

De sprong genomen om terug te gaan studeren, na 12 jaar in hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben.
Het was een sprong in het onbekende en helemaal uit mijn comfortzone getrokken.
Maar kijk nu....yes, I did it!!! ?
Dipoma op zak. Geslaagd.
En met grote glans. Tchakkkaaa!!
Trots op mezelf.
Goesting in meer.
De smaak te pakken.
En juist daarom ga ik gemotiveerd nog een opleiding volgen het volgende academiejaar.

Lieve Truus, jij laat mij echt nadenken en je maakt me nieuwsgierig naar anders. Jij brengt verandering en maakt nieuw. Je geeft mij goesting om te leren en te willen groeien. Je motiveert en inspireert me om te durven springen en om te durven zijn.

Dus een gigantische dank je wel!
Want zonder jou zou ik nooit staan waar ik nu sta.

Hier kan je me volgenOver Truus Druyts

De expert op het gebied van public speaking. Ze volgde de meest veeleisende acteeropleiding, sprak in binnen- en buitenland voor zalen tot 10.000 mensen. Ze had hoofdrollen in de meest bekeken Belgische series, Wittekerke en Spoed, en heeft 22 jaar ervaring als coach.

Truus Presenteerde het radioprogramma "Onrust" op Studio Brussel, BE, en Heartbeats op JOE. Totaal dus 15 jaar een eigen programma op nationale radio. 

"Er nog zijn maar wreed weinig Vlaamstalige meditaties op de markt en met die bom van een stem van jou..." Griet D

"Vanuit het verleden heb ik net als velen al een voorliefde voor jouw rustgevend stemgeluid, dus dat is een absolute bonus om die er dan bij cadeau te krijgen." Shana S

"De ontspanning van jouw stem en een bepaalde rust die je in je stem bij je draagt zorgt voor een rust in mijn lichaam en hoofd." Silke.

Turbulent Gelukkig

Met een warm hart en een helder hoofd de wereld in.

3 december - 15:00u - Haacht- 30 personen - 30€/ticket - een koffie/thee inbegrepen

>