Turbulent Gelukkig

Een workshop vol groeien in een wereld vol snoeien

Fijn dat je er bij wil zijn. We hebben je inschrijving goed ontvangen.

Hou je mailbox in de gaten, je ontvangt ook daar een bevestiging van je inschrijving. Daarin vind je onder andere ook alle praktische informatie. En weet nu al dat er na de workshop nog een extraatje via de mail naar je toekomt.

Workshop

Turbulent Gelukkig

3 DECEMBER - 15:00U


Zenfit.be -Sint Adriaanstraat 121- 3150 Haacht BE


Tickets: 30€ pp

Inbegrepen: een koffie/thee

maximum deelnemers: 30 personen.


Deuren: 14:30 u

eind 18:00


Evy Macquoy

Equina

Vol Vertrouwen. Shiatsu voor de ziel.

Na de sessies  stond ik ineens weer met beiden benen op de grond, in het hier en nu, vol in het echte leven.
De ijlheid die ik al jaren voelde, was ineens weg.

Tijdens mijn workshop kon ik met zo veel meer rust en vertrouwen spreken. Dat resulteerde in een mooi aantal inschrijvingen.

Zeker even belangrijk was het dat ik de feedback kreeg dat ik straalde. En zo voelde ik me ook.
De angst is weg. Op het einde van de workshop kon ik een van de cursisten, een vrouw die ik nooit eerder zag, spontaan en met heel mijn hart omhelzen. Het is heerlijk om me zo veel makkelijker met mensen te kunnen verbinden.

Ik weet niet alleen dat het goed komt, ik kan het ook echt voelen. Vol vertrouwen.

Dank je wel.
Wat je doet is echt Shiatsu voor de ziel…

Bart van den Belt

Directeur Businesscoach NL &

Zakelijk Succes Academie

Truus is een absolute topcoach voor sprekers

Truus wist direct de essentie te pakken om meer impact te kunnen maken on stage. Ze is direct, to the point en daagt je uit om meer te 'zijn' en van daaruit meer te geven. Daarnaast is ze een warme persoonlijkheid en enorm fijn om mee te werken. Aanrader als je in korte tijd grote stappen wil maken in je performance.

Kim Bogaerts

Schoonmaak Kempen BV

finaliste beloftevolle onderneemster vh jaar

Je hebt mijn wereld mooier gemaakt

Dankjewel Truus voor al je liefde die je hebt getoond en het geluk dat je voor mij hebt gespiegeld. Door mijn be strong – to please gedrag zie ik niet altijd of erken ik niet altijd mijn eigen gevoelens… dankjewel oprecht dat je mijn wereld mooier hebt gemaakt.

Wendy Dekerf

Professional in opleiding

Ik zou nooit staan waar ik nu sta

De sprong genomen om terug te gaan studeren, na 12 jaar in hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben.
Het was een sprong in het onbekende en helemaal uit mijn comfortzone getrokken.
Maar kijk nu....yes, I did it!!! ?
Dipoma op zak. Geslaagd.
En met grote glans. Tchakkkaaa!!
Trots op mezelf.
Goesting in meer.
De smaak te pakken.
En juist daarom ga ik gemotiveerd nog een opleiding volgen het volgende academiejaar.

Lieve Truus, jij laat mij echt nadenken en je maakt me nieuwsgierig naar anders. Jij brengt verandering en maakt nieuw. Je geeft mij goesting om te leren en te willen groeien. Je motiveert en inspireert me om te durven springen en om te durven zijn.

Dus een gigantische dank je wel!
Want zonder jou zou ik nooit staan waar ik nu sta.

Hier kan je me volgenOver Truus Druyts

De expert op het gebied van public speaking. Ze volgde de meest veeleisende acteeropleiding, sprak in binnen- en buitenland voor zalen tot 10.000 mensen. Ze had hoofdrollen in de meest bekeken Belgische series, Wittekerke en Spoed, en heeft 22 jaar ervaring als coach.

Truus Presenteerde het radioprogramma "Onrust" op Studio Brussel, BE, en Heartbeats op JOE. Totaal dus 15 jaar een eigen programma op nationale radio. 

"Er nog zijn maar wreed weinig Vlaamstalige meditaties op de markt en met die bom van een stem van jou..." Griet D

"Vanuit het verleden heb ik net als velen al een voorliefde voor jouw rustgevend stemgeluid, dus dat is een absolute bonus om die er dan bij cadeau te krijgen." Shana S

"De ontspanning van jouw stem en een bepaalde rust die je in je stem bij je draagt zorgt voor een rust in mijn lichaam en hoofd." Silke.

Turbulent Gelukkig

Een workshop voor groeien in een wereld vol snoeien

3 december - 15:00u - Haacht- 30 personen - 30€/ticket - een koffie/thee inbegrepen

>